Novosti

 • 20. 12. 2017.

  Svečano potpisivanje Sporazuma o izgradnji širokopojasne infrastrukture za područje konzorcija JLS-a Kastva

  Dana 19.12.2017. godine u Gradu Kastvu održano je svečano potpisivanje Sporazuma o izgradnji širokopojasne infrastrukture za područje 6 JLS konzorcija Kastva. Uz predstavnike Grada Kastva kao Nositelja projekta te preostalih JLS-a u konzorciju, potpisivanju su nazočili i članovi projektnog tima e-Županija,  zajedno s predstavnicima REA-e Kvarner, te predstavnicima operatora-  Hrvatski Telekom i RuNe Adria, koji su temeljem provedene javne rasprave iskazali komercijani interes za izgradnju širokopojasne infrastrukture za navedeno područje.
 • 15. 12. 2017.

  Svečano potpisivanje Ugovora o izgradnji širokopojasne infrastrukture za područje konzorcija JLS-a Novi Vinodolski

  Dana 14.12.2017. godine u Gradu Novi Vinodolski održano je svečano potpisivanje Ugovora o izgradnji širokopojasne infrastrukture za područje 4 JLS konzorcija Novi Vinodolski. Uz predstavnike Grada Novi Vinodolski kao Nositelja projekta te preostalih gradova i općina u konzorciju, potpisivanju su nazočili i članovi projektnog tima e-Županija,  zajedno s predstavnicima REA-e Kvarner, te predstavnicima operatora-  Hrvatski Telekom i RuNe Adria, koji su temeljem provedene javne rasprave iskazali komercijani interes za izgradnju širokopojasne infrastrukture za navedeno područje.
 • 15. 12. 2017.

  Objava izvještaja s javne rasprave o nacrtu PRŠI

  Prema uputama Nositelja okvirnog nacionalnog programa, objavljeno je finalno izvješće o javnoj raspravi Nacrta plana razvoja širokopojasne infrastrukture za područje Grada Rijeke. 
 • 13. 12. 2017.

  Svečano potpisivanje Sporazuma o izgradnji širokopojasne infrastrukture za područje Liburnije

  Dana 12.12.2017. godine u Gradu Opatiji održano je svečano potpisivanje Sporazuma o izgradnji širokopojasne infrastrukture za područje 4 JLS Liburnije. Uz predstavnike Grada Opatije kao Nositelja projekta te preostalih Liburnijskih općina, potpisivanju su nazočili i članovi projektnog tima e-Županija,  zajedno s predstavnicima REA-e Kvarner, te predstavnicima operatora-  Hrvatski Telekom i RuNe Adria, koji su temeljem provedene javne rasprave iskazali komercijani interes za izgradnju širokopojasne infrastrukture za navedeno područje.
 • 30. 11. 2017.

  Objava izvještaja s javne rasprave o nacrtu PRŠI

  Prema uputama Nositelja okvirnog nacionalnog programa, objavljeno je finalno izvješće o javnoj raspravi Nacrta plana razvoja širokopojasne infrastrukture za područje grada Opatije i općina Matulji, Lovran i Mošćenička Draga.